-->

'Waarom Anne Rose wél de ware liefde is voor André Hazes'

'Waarom Anne Rose wél de ware liefde is voor André Hazes'
Zondag 9 Januari 2022 - 13:00   I   Foto: Instagram   I   door Jonas Wijckmans

André Hazes mag dan wel nog ene tijdje uit de roulatie zijn met een burn-out, op liefdesvlak gaat het uitstekend met de zanger.

Sarah Van Soelen is definitief verleden tijd voor André. Dat werd wel heel duidelijk toen hij al de foto's van hen verwijderde op Instagram. André deed dat na een interview van Sarah, waarin ze vertelde dat ze enkel een pauze hadden. Van een definitieve relatiebreuk zou geen sprake zijn.

Nieuwe vriendin

Wél dus. Logisch ook, want André heeft zijn hart weer eens aan iemand anders verloren. Hij is niet teruggekeerd naar Monique Westenberg. Hij is gevallen voor de charmes van Anne Rose Zonneveld. Volgens geruchten zou Rachel, de moeder van André, de twee een duwtje in de rug hebben gegeven.

Bij veel mensen leeft uiteraard de gedachte dat deze relatie ook geen lang leven beschoren zal zijn. Story denkt daar toch enigszins anders over. Het Nederlandse blad meent dat dit wel eens een match made in heaven kan zijn.

Echte match?

"Hoewel André niet te boek staat als iemand die genoeg zitvlees heeft voor al te grote relationele gebondenheid, is de verwachting tóch dat hij en Anne Rose een rake match zijn", schrijft het weekblad.

"Ze kennen elkaar goed en waren als jeugdvrienden al bijzonder op elkaar gesteld. De liefdesvlam had dan ook niet veel nodig om op te laaien toen de twee recentelijk weer contact kregen."

Poll: Denk jij dat Anne Rose de ware is voor André Hazes?