-->

Sandra Kim over 'The Masked Singer': "Ik ben erg ontgoocheld in VTM"

Sandra Kim over 'The Masked Singer':
Dinsdag 11 Januari 2022 - 12:00   I   Foto: Instagram/VTM   I   door Fabian Morren

Vanaf vrijdag begint 'The Masked Singer' opnieuw. Dat was in het eerste seizoen een absoluut kijkcijferkanon.

Benieuwd of het tweede seizoen ook zo hoog gaat scoren. De vorige editie werd gewonnen door Sandra Kim. Zij zat in het pak van de koningin. Aan die overwinning denkt Sandra nog met heel veel plezier terug. "Het was een prachtige ervaring", zegt Sandra in een gesprek met Dag Allemaal.

Ontgoocheld

Toch heerst er ook grote ontgoocheling. Over het feit dat VTM haar niet meer gevraagd heeft voor het tweede seizoen. Niet om te zingen, maar wel om mee te zoeken naar wie er in het pak zit. "Ze hebben me verrassend genoeg niet gevraagd", aldus de zangeres. 

"Ik moet eerlijk toegeven dat ik heel teleurgesteld ben, want ik had eigenlijk verwacht dat VTM me de vraag zou stellen", stelt Sandra. Ze had het naar eigen zeggen logisch gevonden had de winnares van het vorig seizoen mogen opdraven. "Ik vind het heel jammer."

Andere ex-kandidaten

Er zijn nochtans wel kandidaten van het vorig seizoen die nu mogen speuren. Kevin Janssens bijvoorbeeld, Ruth Beeckmans ook en Andy Peelman. "Ik denk dat ik door mijn ervaring van zelf in zo’n pak te zitten op andere dingen ga letten dan de andere speurders", zei die laatste. Dat voordeel had Sandra Kim dus ook.

Poll: Had Sandra Kim ook een rol moeten krijgen in dit tweede seizoen?TAGS  I  Sandra Kim  I  The Masked Singer  I  Kevin Janssens  I  Ruth Beeckmans  I  Andy Peelman