Kijkers 'Big Brother' gaan los over Vera en Dimi: "Hun kus is strategie"

Kijkers 'Big Brother' gaan los over Vera en Dimi:
Woensdag 12 Januari 2022 - 12:00   I   Foto: SBS   I   door Jonas Wijckmans

Gisteravond, vlak voor het slapengaan, was er de eerste kus in het 'Big Brother'-huis. Vera en Dimi kusten twee keer kort na elkaar.

Nadien volgde een grote smile bij Vera. De twee zaten ook al een hele tijd samen in de zetel. Het is ook geen geheim dat ze goed overeenkomen. Eerder zei Vera nog te wachten op een feestje. "Ik weet wel wie ik moet opzoeken als er een feestje is", vertelde ze. "Ik zou dan wel alleen zoenen."

Tactiek

Zolang heeft Vera dus niet gewacht. Heel wat kijkers waren speciaal opgebleven om naar de livestream te kijken. Ze hadden immers al in de gaten dat Dimi en Vera behoorlijk close waren. Ze werden beloond voor hun geduld met twee keer een kus.

Er zijn echter kijkers die denken dat dit allemaal niet zo gemeend is. "Ben ik de enige die denkt dat Vera en Dimi dit tactisch doen omdat ze zelf ook wel doorhebben dat ze niet echt opvallen in het huis?", klinkt het.

"Echte gevoelens"

Bovendien zou de liefde ook van korte duur kunnen zijn. "Deze lovestory van vanavond gaat heel snel voorbij zijn, want de kans dat Vera of Dimi er zaterdag uitgaan is echt heel groot", luidt het.

Niet iedereen gelooft in die complottheorieën. "Mensen gunnen elkaar tegenwoordig niks meer", merkt iemand op. "Waarom wordt er meteen gesuggereerd dat Dimi en Vera dit doen om zich veilig te stellen? Het is toch overduidelijk dat er gevoelens voor elkaar zijn?"

Poll: Denk jij dat hun gevoelens voor elkaar oprecht zijn?TAGS  I  Big Brother