-->

'André Hazes en Anne Rose zijn geen koppel meer'

'André Hazes en Anne Rose zijn geen koppel meer'
Donderdag 13 Januari 2022 - 12:45   I   Foto: Instagram   I   door Fabian Morren

André Hazes en Anne Rose zijn al geen koppel meer. Dat laat showbizzkenner Yvonne Coldewijer weten.

Nog niet zo lang geleden raakte bekend dat André Hazes een nieuwe vriendin had: Anne Rose Zonneveld. André zag er weer gelukkig uit en had de relatie bevestigd tegen zijn directe omgeving. Ze gingen ook al samen op reis en André vierde Kerst thuis bij de ouders van Anne Rose.

Toch geen match

Alles leek in de maak dus voor een gelukkige toekomst, maar volgens Yvonne Coldewijer is de relatie al op de klippen gelopen. Ze trokken de voorbije dagen samen naar Rome, maar daar zouden ze ontdekt hebben dat ze toch niet bij elkaar passen.

"In Rome is André er afgelopen weekend achter gekomen dat het voor hem toch niet helemaal gaat werken", aldus Yvonne op Instagram. "Het plan was dus om samen te gaan wonen in Vinkeveen. André heeft de sleutel van zijn nieuwe huurappartement aan de Molenkade al ontvangen, maar hij gaat daar dus niet meer samenwonen."

Huurappartement

"André heeft ook een koopappartement in Vinkeveen, maar daar zitten momenteel huurders in", gaat Yvonne verder. "Hij heeft nu dus een nieuw stekkie gehuurd, voor zichzelf alleen. Anne Rose heeft vannacht alleen geslapen bij haar ouders thuis en waar André is geweest is nog onbekend."

Poll: Ben jij verrast door dit nieuws?TAGS  I  André Hazes  I  Anne Rose Zonneveld