'James, de Musical' met Gert Verhulst lokt veel reacties uit bij kijkers

'James, de Musical' met Gert Verhulst lokt veel reacties uit bij kijkers
Vrijdag 14 Januari 2022 - 16:00   I   Foto: Instagram   I   door Jonas Wijckmans

De aflevering met Gert Verhulst in 'James, de musical' maakte heel wat los bij de kijkers. James en zijn programma krijgen heel veel lof.

'James, de musical' is een absolute voltreffer. Ook de aflevering met Gert Verhulst verveelde nooit. Zo kwamen we onder meer te weten wie zijn eerste lief was (en dat ze een Franse is). Daarnaast maakten Gert en zijn vrouw Ellen Callebout ook duidelijk waar ze hun eerste kus gaven.

Zó schoon

"James, de enige bekende die alle andere bv’s zó schoon in de bloemen zet", zegt een kijkster. "Zo een mooi programma. Ik word daar echt telkens goed gezind van", aldus Marijke.

Charlotte is onder de indruk van Gert Verhulst. "Prachtig. Fan van Samson en Gert sinds begin de jaren 90. En nu nog fan van Gert. Prachtige mens en zo ambitieus. Ik ben jaloers op hem, maar op een gezonde manier."

Traantje

Ook Heike is nog volop aan het nagenieten. "Prachtig! Echt prachtig! Ik keek het meeste uit naar deze aflevering en ze stelde niet teleur! Amai! Zakdoekje was ook nodig", geeft ze toe. "Een traantje kwam tevoorschijn als ik de stem van Samson nog eens hoorde", zegt ook Sylvia. "Bedankt Gert om mijn kindertijd zo geweldig te maken."

Poll: Vond jij het een geslaagde aflevering?TAGS  I  Gert Verhulst  I  James Cooke  I  Ellen Callebout