Dimi en Vera brengen eerste keer samen de nacht door, Big Brother grijpt in

Dimi en Vera brengen eerste keer samen de nacht door, Big Brother grijpt in
Zaterdag 15 Januari 2022 - 12:00   I   Foto: SBS   I   door FM

Vera en Dimi hebben samen geslapen in het 'Big Brother'-huis. Daarbij zou Big Brother gevraagd hebben of alles goed ging met Vera.

Dat heeft te maken met de afspraak tussen 'Big Brother' en de bewoners. Als ze intiem willen zijn, moeten ze een duim opsteken. Dat gebeurde niet, maar volgens Vera is er ook niets gebeurd onder de lakens. "Ik ben een open boek, als het anders was, had ik het wel toegegeven", zegt Dimi tegen de andere bewoners.

Niet oprecht?

Vera en Dimi groeien zo steeds meer naar elkaar toe. De twee hebben al vaker gekust en geknuffeld. Dit is de eerste keer dat ze samen de nacht doorbrachten. Eerder lieten Kitty en Peter zich daar al zeer negatief over uit. "Dit is niet oprecht", klonk het.

Kitty en Peter beleven overigens ook geen al te leuke dag vandaag. Eén van hen moet straks vertrekken. Ze zijn immers allebei genomineerd. Een van de twee oudste bewoners van het huis zal straks dus naar huis moeten. Volgens de polls lijkt Kitty het meeste kans te maken op een exit.

Vader overleden

Kitty kreeg gisteren nog maar te horen dat haar vader is overleden. Hij leed al een tijdje aan Alzheimer. Kitty verkoos nadien om in het huis te blijven. Ze hoopt dat ze de livestream van zijn uitvaart kan kijken in het huis als ze straks erin mag blijven.

Poll: Denk jij dat hun liefde nog verder zal groeien?TAGS  I  Big Brother