Mathias Vergels en Lynn Van den Broeck over eerste kus: "Wat deed ik fout?" Buitenland
Buitenland

Mathias Vergels en Lynn Van den Broeck over eerste kus: "Wat deed ik fout?"

Mathias Vergels en Lynn Van den Broeck over eerste kus: "Wat deed ik fout?"

Mathias Vergels en Lynn Van den Broeck vielen voor elkaar op de set van 'Thuis'. Ze zijn intussen gelukkig samen.

Lynn had het echter toch moeilijk in het begin om haar hart helemaal open te stellen voor Mathias. "Zeker bij mij is de verliefdheid moeten groeien. Ik vond hem meteen aantrekkelijk, maar Mathias was gehuwd, dus ik remde alles af. Het mocht niet", klinkt het.

Eerste kus

In NINA vertellen de twee openlijk over hun eerste kus. Die gebeurde zowaar op de set van 'Thuis'. Dat hoorde zo in een verhaallijn. Er kwamen veel reacties op die kus van de kijkers. Die was volgens hen écht en niet geacteerd. "Op de set leek iedereen anders weg te vallen, alsof we daar alleen stonden", vertelt Lynn.

Nadien ging Lynn zelfs lopen. "Ik vroeg na die kus: ‘Lynn, gaat het?’, maar ze liep gewoon weg", vertelt Mathias. "Ik dacht dat ik iets ­verkeerd had gedaan. (lacht) Maar ze moest dus ­bekomen van de emoties.”

Schone avond

"We hebben daarna afgesproken dat we onze eerste échte kus elders zouden doen dan op de set van 'Thuis'", pikt Lynn weer in. "Die kwam er, bij mij thuis in Leuven, op een hele schone avond."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws