Kitty na exit uit 'Big Brother'-huis: "Ik ben doodziek en vooral dit is zuur"

Kitty na exit uit 'Big Brother'-huis:
Zondag 16 Januari 2022 - 18:45   I   Foto: Instagram   I   door Jonas Wijckmans

Kitty zit niet meer in het 'Big Brother'-huis. Dat is hard aangekomen bij de Nederlandse. Ze wilde absoluut langer blijven.

Kitty was bijzonder ontgoocheld zaterdagavond na haar exit. Ze ging boos het huis uit en ook bij Peter Van de Veire en Geraldine Kemper was ze nog erg ontgoocheld en boos. Ze excuseerde er zich op een bepaald moment zelfs voor.

Doodziek

"Het is niet alleen de veertien dagen in het huis", legt Kitty uit aan Play 4. "De aanloop er naartoe is één warm bad geweest. Dat heeft me heel erg goed gedaan. Ik heb me zo verheugd op de periode in het huis. Ik ben er doodziek van dat het zo kort geduurd heeft."

Kitty bleek samen met Peter genomineerd te zijn. "Toen ik genomineerd was, toen heb ik me de hele tijd daar rot over gevoeld. Ook hoe het hele gebeuren gegaan is. Het spel met de balonnen was voor mij echt wel een genadeklap. De mindfuck heeft best wel impact gehad", zegt ze.

Salar en Nouchine

Nouchine en Salar hebben een diepe indruk op Kitty gemaakt. "Mijn allermooiste momenten in het huis zijn met Salar en Nouchine geweest. Nouchine zit in mijn hart en die gaat er nooit meer uit. Dat geldt ook voor Salar. Ik had zo graag nog wat verder gegaan. Het is me niet gegund geweest."

"Weet je wat heel zuur is? Ik heb altijd voor een ander gezorgd, ik heb altijd voor een ander klaar gestaan. Eigenlijk blijkt dat dan niet goed genoeg, want anders had ik hier niet gezeten", gaat Kitty verder. "Het komt wel goed, maar nu is het wel niet prettig."

Poll: Had Kitty nog meer tijd in het huis moeten krijgen?TAGS  I  Big Brother