-->

Sabine Hagedoren na overlijden van haar man: "Zo gaat het nu met mijn gezin"

Sabine Hagedoren na overlijden van haar man:
Zondag 16 Januari 2022 - 21:00   I   Foto: VRT   I   door Jonas Wijckmans

Weervrouw Sabine Hagedoren verloor vijf jaar geleden haar partner Jurgen Janssen. Hij vocht jarenlang tegen een slepende ziekte.

Intussen gaat het beter met Sabine en heeft ze ook een nieuwe liefdespartner gevonden. Sabine en haar overleden man Jurgen hebben twee kinderen. De weervrouw heeft een uitstekende band met haar beide kinderen, die helaas hun vader moeten missen.

Geen ruzies

"Hoewel het een jongen en een meisje zijn, zijn ze wel heel close met elkaar", vertelt Sabine aan Radio 2. "Ze komen wel overeen. Echt ruzie maken ze weinig. Ik denk dat je met een jongen en een meisje zit - wat een verschil betekent - dat dit de competitie onderling vermindert."

Hoewel Lars twee jaar ouder is dan Lies, is het toch vooral de zus die voor de broer zorgt. "Ja, hij profiteert daar zelfs een beetje te veel van", lacht ze.

Hechte band

Het gezin van Sabine is heel hecht geworden. "Vijf jaar geleden is hun papa overleden en dan ben je nog meer op elkaar aangewezen. Voordien ben je met twee om je kinderen op te voeden. Er valt er één weg en dan was ik het alleen nog waar ze in de eerste plaats de vragen aan stelden", legt Sabine uit. 

"Dat maakt dat je heel close alles met elkaar overlegt", gaat ze verder." Aan hun papa kunnen ze het nu nog vragen, maar ze krijgen geen antwoord meer. Daardoor ga je nog meer samenwerken. Ik denk wel echt dat we hechter zijn geworden."

Poll: Ben jij fan van Sabine Hagedoren als weervrouw?TAGS  I  Sabine Hagedoren