-->

Prinses Delphine heeft opmerkelijk telefoontje gekregen van vader koning Albert

Prinses Delphine heeft opmerkelijk telefoontje gekregen van vader koning Albert
Woensdag 19 Januari 2022 - 20:00   I   Foto: Photonews   I   door Fabian Morren

Chris Michel is de regisseur van de documentaire rond prinses Delphine. Daarin doet ze heel open haar levensverhaal.

Delphine gaat geen enkel taboe uit de weg. Uiteraard werd een groot deel van haar leven overheesd door de erkenning van haar vader koning Albert. Ze heeft daar bijzonder lang voor moeten strijden.

Fee met toverstokje

Toen er na al die jaren een ontmoeting kwam met haar vader, heeft dat het leven voor Delphine grondig veranderd. "Ik merkte dat dat bezoek na 20 jaar Delphine compleet veranderd had. Het was alsof een fee met een toverstokje op haar had getikt en alles ineens van haar schouders was gevallen", legt regisseur Chris Michel uit in Story.

"Ze vertelde me dat vanaf die eerste seconde de vonk terug over sloeg, het was net alsof die 20 jaar miserie er nooit waren geweest", aldus Michel.

Telefoontje

De regisseur onthult ook dat Delphine nadien een telefoontje kreeg van koning Albert. "’s Anderendaags belde hij haar op om te zeggen hoe blij hij was over de ontmoeting, en dat hij zo gelukkig was dat hij het nog heeft mogen meemaken voor hij sterft", luidt het.

Ondanks de mooie documentaire, zou het paleis er toch niet heel opgezet mee zijn. Ook haar deelname aan 'Dancing With The Stars' ligt zwaar op de maag van de koninklijke familie.

Poll: Vind jij prinses Delphine een aanwinst voor het koningshuis?TAGS  I  Prinses Delphine  I  Chris Michel  I  koning Albert