Amy haalt zwaar uit na exit in 'Big Brother': "Zij is het volgende slachtoffer" voetbal
voetbal

Amy haalt zwaar uit na exit in 'Big Brother': "Zij is het volgende slachtoffer"

Amy haalt zwaar uit na exit in 'Big Brother': "Zij is het volgende slachtoffer"

Het verblijf van Amy in het 'Big Brother'-huis heeft niet lang geduurd. De Gentse werd zaterdag door de kijkers weggestemd.

Amy heeft geen spijt van haar exit, integendeel. Ze is niet mals voor de bewoners. "Het zijn gewoon echt mijn mensen niet. Ik ben erg blij dat ik naar huis mag. Het wordt heel hard gespeeld. Dat wist ik ook", aldus Amy.

Geen klik

"Ik vind het jammer dat ik me fysiek niet heb kunnen bewijzen. Het waren enkel mentale prikkels. Je kan dat soms hebben dat het je mensen niet zijn en dat was het ook gewoon. Dat was ook wederzijds. Ik had dat ook heel snel door."

Amy stond met tranen in de ogen bij Geraldine Kemper en Peter Van de Veire. "Dat is echt omdat ik zo blij ben dat ik naar huis mag. Ik ga niet wenen, want dat is blijkbaar het beeld dat de mensen van mij hadden", zegt ze.

Nieuw slachtoffer

Er is toch iemand die ze in het huis de overwinning gunt. "Nawel", aldus Amy. "Zij wordt nu sowieso het nieuwe slachtoffer, om het met die woorden te zeggen."

"Ik ben iemand die een uitgesproken mening heeft en dat wordt niet altijd geapprecieerd in een groep die heel hecht was en waar de leiders al bepaald waren. Eveline heeft zich meer op de achtergrond gehouden en en dat blijkt slimmer geweest te zijn."

Eveline

"Eveline zal nu iedere week genomineerd worden en ik weet niet of zij sterk genoeg is om daar tegenin te gaan. Ik hoop dat Nawel sterk genoeg is om het wél te doen, want zij kan het nog wel keren."

"Het is zo hard dat het zo vals is", gaat Amy verder. "Je kan het je niet voorstellen dat het zo is. Het is echt een spel, hé. Iedereen zit daar met drie of vier of soms zelfs twintig gezichten. Het is moeilijk om die eruit te pikken allemaal. Ik ben zelf ookheel beïnvloedbaar."

Salar de ergste

Amy weet ook wie het ergste van allemaal is. "Salar. Die is gewoon zo doorzichtig. Ik had ook geen vibe met hem. Het eerste wat hij tegen mij zei was: "Jij snipert altijd, jij bent een giftig persoon'. Ik heb hem nooit niks kwalijk genomen, maar ik denk niet dat hij lang zal blijven."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws