Het is voorbij: Woeste Leontine zet punt achter haar relatie met Marco Borsato

Het is voorbij: Woeste Leontine zet punt achter haar relatie met Marco Borsato
Zondag 23 Januari 2022 - 07:30   I   Foto: SBS   I   door Fabian Morren

Het is over en uit. Voor de tweede keer, maar deze keer ook definitief. Leontine heeft opnieuw gebroken met Marco Borsato. Dat meldt Story.

Begin vorig jaar groeiden Marco en Leontine na hun scheiding weer naar elkaar toe. Marco kwam toen uit een zeer diep dal en sprak met veel geluk over de herwonnen liefde.

Allermooiste

"Ze is de allermooiste, allerliefste, meest bijzondere vrouw die ik ooit in mijn leven ben tegengekomen”, zei Marco vorig jaar in 'Het Huis' over Leontine. "Vijfentwintig jaar ken ik haar nu en dat waren de mooiste jaren van mijn leven, ik zou er niet één hebben willen missen. Met haar wil ik oud worden, punt uit.” 

Dat zal dus niet lukken, want de relatie is opnieuw voorbij. Alles heeft te maken met de onthullingen die over Marco werden gedaan in 'The Voice' van grensoverschrijdend gedrag tegenover minderjarige meisjes.

Definitief einde

Er duiken verschillende verhalen op over een zogenaamde ‘The Voice Kids-barbecue', waar de zanger minderjarige meisjes in de billen zou geknepen hebben. Bovendien getuigt een 13-jarig meisje hoe Borsato tijdens de opnames steeds ‘te dicht in haar buurt kwam’ en haar geregeld ongepast aanraakte.

Voor Leontine is er nu geen weg meer terug. Ze heeft haar relatie verbroken en volgens Story wil ze zelfs niets meer te maken hebben met de zanger.

Poll: Ben jij verrast door dit nieuws?TAGS  I  Marco Borsato  I  Leontine Borsato