-->

Zeer grote verrassing in de maak rond Leon De Bodt (Herbert Flack) in 'Familie'

Zeer grote verrassing in de maak rond Leon De Bodt (Herbert Flack) in 'Familie'
Dinsdag 1 Februari 2022 - 22:00   I   Foto: VTM   I   door Fabian Morren

Leon De Bodt is overleden in 'Familie'. Hij ving de kogel van Lars op en zo stierf het personage van Herbert Flack eigenlijk nog als een held.

Leon gedroeg zich voortdurend mysterieus en droeg een donkere geschiedenis met zich mee. Nu komt er mogelijk echter nog een enorm verrassende plotwending. Dat zegt Wim Feyaerts, creative producer van 'Familie', in Het Laatste Nieuws.

Wie doet nu zoiets?

“Toen Leon in het verhaal opdook, leefde hij ondergedoken, omdat hij vroeger voor een geheime organisatie had gewerkt. De kijker kreeg nooit alle antwoorden over dat verleden, waardoor er veel onduidelijkheid bleef bestaan. Bovendien ontvoerde Leon Lars en liet hij hem in de eerste aflevering van dit seizoen zelfs halfdood achter in een bos", vertelt Feyaerts. 

"Waarom? En wie doet nu zoiets met zijn eigen zoon?", gaat Feyaerts verder. "Zijn ex-partner Brigitte, gespeeld door Janine Bischops, beweert dat Leon een verkrachter en slecht mens was. Lars en Veronique geloven dat rotsvast. Maar door zijn leven op te offeren, ontstaat er twijfel."

Niet zaligmakende waarheid?

Was Leon dan toch een goed mens? Ging het allemaal om een misverstand of waren er zelfs leugens in het spel? Plots kan alles weer in dit verhaal. "Of misschien is er niet één zaligmakende waarheid en hangt alles gewoon af van welk standpunt je inneemt? Het mysterie rond Leon is nog niet voorbij en blijft nog even rondhangen", belooft Feyaerts.

Poll: Vind jij het leuk dat deze verhaallijn nog doorgaat?TAGS  I  Wim Feyaerts  I  Familie  I  Herbert Flack