-->

Kobe Ilsen laat weten of Viktor Verhulst de peter wordt van zijn kindje

Kobe Ilsen laat weten of Viktor Verhulst de peter wordt van zijn kindje
Zaterdag 5 Februari 2022 - 10:00   I   Foto: Photonews   I   door Jonas Wijckmans

Kobe Ilsen en zijn verloofde Sara Vermassen zijn in verwachting van hun eerste kindje. Op kerstavond kondigden ze hun heuglijke nieuws over de gezinsuitbreiding aan.

Het zijn geweldige tijden voor Kobe en Sara. Zo hebben ze zich verloofd, zijn ze verhuisd en is dus ook de eerste liefdesbaby in aantocht. Mooier kan het niet worden voor het koppel.

Peter

Op het filmpje waarbij ze de zwangerschap aankondigden, zagen we hoe ze al de mensen in hun omgeving wisten te verrassen. Vooral de reactie van Viktor Verhulst was opmerkelijk. Hij kon het amper geloven, zijn mond viel letterlijk open.

Kobe en Viktor zijn zeer goeie vrienden. Het zou dan ook niet onlogisch zijn dat Viktor gevraagd werd als peter van het kindje. "Nee, mijn broer is de gelukkige. Ik ben ook peter van zijn kindje", laat Kobe weten in Story.

Trouwen

Viktor zou wel nog steeds getuige kunnen worden als Kobe en Sara gaan trouwen. "Een trouwpartij zit er nog niet meteen aan te komen, het geld is op", lacht Kobe. "En Sara heeft ook gewoon geen zin om hoogzwanger voor het altaar te staan. Dat begrijp ik volledig."

Poll: Ben jij fan van Kobe en Viktor?TAGS  I  Kobe Ilsen  I  Sara Vermassen  I  Viktor Verhulst