-->

Julia van K3 belde in tranen naar Marthe: "Heb jij écht dat idee?"

Julia van K3 belde in tranen naar Marthe:
Zaterdag 12 Februari 2022 - 21:00   I   Foto: VTM/Telegraaf   I   door Fabian Morren

Julia Boschman is door de fans in de armen gesloten als nieuw K3'tje. Ze kreeg na 'K2 zoekt K3' heel veel positieve reacties, maar er was ook kritiek.

"Toen ik 'K2 zoekt K3' won, was het grootste deel van de reacties positief. Maar tegelijk blijf je toch hangen bij die mensen die liever iemand anders hadden willen zien winnen. Dat waren dan ook de mensen die mij persoonlijk via Instagram dingen gingen sturen. Dat ik nooit had mogen winnen, maar dan met heel nare woorden", zegt Julia in Billie.

Een indruk

Er waren nogal wat mensen die vonden en vinden dat Julia Marthe uitsluit. "Maar Marthe kon er de eerste week na de finale niet bij zijn omdat ze positief had getest. Die eerste week zijn er heel veel beelden gemaakt van Hanne en mij, waardoor je de indruk kreeg dat wij een veel betere band hadden", verdedigt Julia zich.

"Ik zag die berichten zo vaak langskomen dat ik huilend naar Marthe belde: 'Heb jij écht het idee dat ik jou buitensluit?' Dat vond ik best wel heftig, die kennismaking met sociale media, dat ik me dat idee bijna liet aanpraten", klinkt het. Meteen een leerschool voor Julia nu ze ook een bekend gezicht heeft.

Poll: Ben jij fan van Julia bij K3?TAGS  I  Julia Boschman  I  Marthe De Pillecyn