-->

Nieuw seizoen 'De Mol' gaat van start, Gilles De Coster: "Mijn mond is opengevallen"

Nieuw seizoen 'De Mol' gaat van start, Gilles De Coster:
Zondag 13 Februari 2022 - 11:30   I   Foto: SBS   I   door Fabian Morren

Het nieuwe seizoen van De Mol start binnenkort op Play 4. Ditmaal speelt het zich af op Lanzarote.

'De Mol' is aan zijn jubileumeditie toe. Het is immers het tiende jaar van het populaire programma. De tiende verjaardag heeft dan ook een onvergetelijk verjaardagsfeestje in petto.

Hints

Aandachtige kijkers konden net voor de start van 'Dancing With The Stars' al enkele hints over de locatie te weten komen. Opmerkzame kijkers konden zowel de cöordinaten als de landvorm van de archipel ontwaren meteen na De Costers magische "dag vrienden".

"Dit wordt onze tiende reis", legt Gilles De Coster uit. "Een jubileum dus, en dat mag en zal gevierd worden. Dit jaar hebben we dan ook niet één maar verschillende speelterreinen, want we gaan eilandhoppen langs de Canarische Eilanden."

Nieuwe wereld

"Een paradijselijk stukje Spanje langs de Afrikaanse westkust en het ideale decor voor dit tiende seizoen van De Mol. De eilanden zijn heerlijk zonzeker en zitten in het hart van veel Vlamingen die er graag op vakantie gaan. En toch zullen ook zij een heel nieuwe wereld ontdekken, want er is méér dan hotels en stranden. Veel, veel meer…"

"Lanzarote vormt het startpunt van onze ontdekkingstocht langs de Canarische Eilanden, maar natuurlijk niet de eindbestemming. Want het wordt een ontdekkingstocht met telkens een andere wereld die voor ons opengaat", gaat Gilles De Coster verder. 

Prachtige natuur

"Ikzelf was nog nooit in dit hoekje van de wereld geweest, maar mijn mond is geregeld opengevallen van de natuurpracht, de vulkanische landschappen en de mysterieuze binnenlanden vol adembenemende panorama’s. Dit was een ongelofelijke ontdekking.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Gilles De Coster (@gdcoster)

Poll: Ga jij naar 'De Mol' kijken?TAGS  I  Gilles De Coster  I  De Mol