-->

Conner Rousseau viert Valentijn met man en twee vrouwen: “Een perfecte date”

Conner Rousseau viert Valentijn met man en twee vrouwen: “Een perfecte date”
Woensdag 23 Februari 2022 - 15:00   I   Foto: Photonews, Instagram   I  

Conner Rousseau (29) heeft er een geslaagde Valentijn opzitten. De Vooruit-voorzitter ging met een man en twee vrouwen op restaurant.

De twintiger deed eerder deze maand een oproep op Instagram om samen met hem Valentijn te vieren. Meer dan 2.000 mensen lieten van zich horen. Rousseau koos uiteindelijk voor een driekoppig gezelschap dat met hem in een restaurant in Beveren mocht gaan eten: een alleenstaande mama van 52, een vrouw van 32 en een 28-jarige man die sinds twee weken vrijgezel is.

Zenuwachtig

En of de date een succes was. “Ik heb intens genoten van de gezelligheid. Ik had gedacht dat er misschien pijnlijke stiltes zouden vallen, maar dat was allerminst het geval", klinkt het in TV Familie. Gelukkig was het ijs al snel gebroken: “Ik was zelf eerder wat zenuwachtig. Maar amai, de sfeer zat er meteen in. Ja, het was een perfecte date.”

Conner benadrukt dat de date puur voor de fun was en dat het totaal niet de bedoeling was om er een lief aan over te houden: “Er zijn geen vonken overgeslagen. De grote liefde… Daar heb ik nog alle tijd voor.” De politicus voegt er aan toe dat het etentje georganiseerd werd om vrijgezellen op een dag als Valentijn extra in de bloemetjes te zetten: “Want door corona hebben singles het misschien dubbel zo moeilijk gehad.”

Poll: Zou jij een date met Conner Rousseau zien zitten?TAGS  I  Conner Rousseau