Paniekaanvallen voor Flamme Fatale uit ‘The Masked Singer’ voetbal
voetbal

Paniekaanvallen voor Flamme Fatale uit ‘The Masked Singer’

Paniekaanvallen voor Flamme Fatale uit ‘The Masked Singer’

Eindelijk weten we wie er achter het pak van Flamme Fatale schuilde, en ook bij de deelneemster is er vooral veel opluchting: “Ik ben zo blij dat ik niet meer moet zwijgen.”

Heel wat mensen hadden het al een tijdje bij het rechte eind, want het ging wel degelijk om Tine Embrechts (46). De actrice vertelt in Het Nieuwsblad hoe sommige kijkers wel erg ver gingen om haar te ontmaskeren: “Een slimme kijker liet software los op de beelden uit ‘Behind The Mask’ om mij te ontblurren. Ik schrok ervan dat sommige kijkers zo ver gaan om die identiteit te achterhalen. Vooral de laatste drie weken leek het voor iedereen duidelijk dat ik Flamme Fatale was.”

Paniek

Tine vertelt vlak na haar exit dat ze vooral moeite had met het loodzware hoofd van Flamme Fatale en dat het daarom een paar weken heeft geduurd vooraleer ze van haar deelname kon genieten: “Wie in godsnaam heeft dit spel bedacht?! Met zo ne kop zingen! Ik vond dat in het begin onmogelijk. Ik had alleen maar stress. Wanneer ik op een podium sta, dan geniet ik van het contact met mensen. Nu zit je zo opgesloten en moet je je ademhaling onder controle krijgen en niet panikeren. Ik kreeg er hoofdpijn van!”

De actrice zegt dat ze vlak na de repetities in kostuum volledig in paniek schoot: “Toen ik van het podium stapte begon ik te wenen van de stress. Onnozel, want het is een amusementsprogramma. Maar ik dacht dat ik niet in staat was om op te treden. Ik ben in tranen in de armen van Johnny Logan gevallen. Hij heeft me getroost. Die mens begreep mij helemaal.”

Populair

Laatste nieuws