Bom barst in 'The Voice Kids': "Julia van K3 moet VTM-programma verlaten" Binnenland
Binnenland

Bom barst in 'The Voice Kids': "Julia van K3 moet VTM-programma verlaten"

Bom barst in 'The Voice Kids': "Julia van K3 moet VTM-programma verlaten"

Week na week blijft de kritiek op Julia Boschman van K3 maar toenemen in 'The Voice Kids'. Heel veel kijkers hebben het moeilijk met het gedrag van de Nederlandse.

Sinds eind vorig jaar is Julia het nieuwe K3'tje. Ze volgde Klaasje Meijer op en zit nu in de jury van 'The Voice Kids' met Hanne en Marthe. Julia zorgt evenwel voor ergernis bij de kijkers.

"Julia zou beter meer zwijgen", lezen we op de sociale media. "Ze overvleugelt de twee anderen en wil altijd het woord voeren." En: "Ze doet alsof ze al jaren ervaring heeft. Ze geeft Hanne en Marthe geen kans om te praten. Ze loopt over de twee anderen heen."

"Zo kan het niet verder", reageert iemand wel heel fors. "Ze moet meteen uit 'The Voice Kids' worden genomen", luidt het. Dat wordt lastig, want dan zou K3 maar met 2 zijn in het programma. Bovendien liggen de opnames van de blind auditions al achter ons.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws