Vader van overleden Lars Janssens (16): "Dit is het laatste beeld dat ik van hem heb" Wielrennen
Wielrennen

Vader van overleden Lars Janssens (16): "Dit is het laatste beeld dat ik van hem heb"

Vader van overleden Lars Janssens (16): "Dit is het laatste beeld dat ik van hem heb"

De 16-jarige wielrenner Lars Janssens overleed na een aanrijding in Malmédy. De jonge van Merksplas werd het slachtoffer van een chauffeur die onder invloed was.

"Lars was niet alleen mijn jongste zoon (Lars heeft nog een broer van 21 jaar, red.), hij was ook mijn beste vriend”, getuigt Guy Janssens, de papa van Lars, aan Het Belang van Limburg.

"Het laatste beeld dat ik van Lars heb, is als hij op de bus stapt. Hij wuifde", vervolgt de vader. "Helaas was het meteen ook zijn laatste zwaai. Na zijn overlijden heb ik hem ook nog zijn truitje van Team Kempen aangedaan. Verdomme, wat was hij daar trots op. Soms verwijt ik me nu dat ik hem liet fietsen. Maar anderzijds besef ik dat net dat hem zo gelukkig maakte.”

Op de weg waar Lars reed mocht je 90 km/u rijden. “Maar wie rijdt er nu aan zo’n rotvaart een groepje fietsers voorbij? Dat hij onder invloed was van cannabis maakt het alleen maar erger", aldus Guy Janssens.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws