'Familie' kondigt opnieuw verrassing van formaat aan: "Prachtig gebaar" showbizz
showbizz

'Familie' kondigt opnieuw verrassing van formaat aan: "Prachtig gebaar"

'Familie' kondigt opnieuw verrassing van formaat aan: "Prachtig gebaar"

'Familie' blaast 30 kaarsjes uit. Daarom werd afgelopen weekend een bijzonder feest georganiseerd: '30 jaar Familie Feest', een bijzondere show in de Lotto Arena waarop fans talrijk aanwezig waren.

Zaterdag was te zien hoe de cast van 'Familie' de pannen van het dak blies met een spectaculaire show. Groot en klein konden in de Lotto Arena genieten van muziek, humor en nostalgie. Het was met andere woorden een onvergetelijke avond voor de fans van het eerste uur.

Op de Facebookpagina van 'Familie' stromen de positieve reacties binnen van de kijkers die de show bijwoonden. Al zijn er ook heel wat fans die betreuren dat ze het optreden moesten missen. Maar ook zij krijgen nu goed nieuws.

Op vraag van vele fans kondigt VTM in de reacties aan dat ze de show alsnog kunnen bekijken. "De show van '30 jaar Familie' zal in het najaar uitgezonden worden op onze zender", klinkt het. Wanneer dat zal zijn, maakt de zender later nog bekend. "Een mooi gebaar voor de fans", schrijft een tevreden kijker.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws