-->

Brecht uit 'Blind Getrouwd' verrast met onverwachte woorden: "Werkt toch niet"

Brecht uit 'Blind Getrouwd' verrast met onverwachte woorden:
Dinsdag 20 September 2022 - 19:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Brecht en Dziubi uit 'Blind Getrouwd' lijken een match made in heaven. De vonken spatten van het scherm tijdens hun huwelijksceremonie en openingsdans. Maar Brecht weet heel goed wat hij wil en is ook niet bang om dat uit te drukken.

"Dat er een connectie is, is wel duidelijk. Ik sloeg een goede vis aan de haak, maar we forceren niks", zei Brecht gisteren aan het begin van de aflevering. Maar daarmee is het 'Blind Getrouwd'-avontuur nog niet geslaagd. Daar spelen natuurlijk veel meer dingen een grote rol in.

Over één iets windt Brecht in ieder geval geen doekjes. Als hij en Dziubi met hun glas champagne klinken en per ongeluk niet in elkaars ogen kijken, grappen ze meteen: "Dat is zeven jaar slechte seks". "Dan zou het voor mij toch niet werken", zegt Brecht meteen tegen zijn kersverse echtgenoot. "Daar kan ik me niet overzetten."

Gelukkig is er aan fysieke aantrekkingskracht tussen Brecht en Dziubi al geen gebrek. Ook Dziubi gaf aan zijn vriendinnen al toe dat hij het op seksueel vlak ook helemaal zag zitten.

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  Brecht  I  Dziubi