-->

Nathalie Meskens gaat enorm emotionele tijd tegemoet: "Dat is toch even slikken"

Nathalie Meskens gaat enorm emotionele tijd tegemoet:
Woensdag 21 September 2022 - 08:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Nathalia Meskens is trotse mama van twee kindjes. Onlangs vierde ze nog de eerste verjaardag van haar zoontje Loé. Ze worden heel snel groot, dus binnenkort komt Nathalie opnieuw voor een moeilijk moment te staan.

In november gaat haar dochtertje Lima namelijk naar de eerste kleuterklas. Een spannende dag dus. Niet alleen voor Lima, maar ook voor Nathalie zelf. Zij kan nu al met honderd procent zekerheid zeggen dat ze het enorm moeilijk zal hebben.

"Ik weet sowieso dat de kraan die dag open zal staan. Maar dat heeft vooral te maken met het feit dat Lima een nieuwe fase in haar leven in gaat en ik haar dus weer wat meer moet loslaten", zegt een emotionele Nathalie in Story. "Lima is heel zelfstandig, ze gaat met plezier naar de crèche, dus dat komt helemaal goed."

Zo vertelt ze ook dat ze onlangs nog tegen Kürt Rogiers zei dat zijn dochters ondertussen echte vrouwen zijn. "Hij antwoordde: 'Nathalie, vanaf dat ze naar school gaan is het gedaan. Dan zijn ze niet meer van jou.' Dat was even slikken", geeft de presentatrice toe.

TAGS  I  Nathalie Meskens  I  Kürt Rogiers