Marco Borsato dan toch in goed gezelschap op zijn zogezegde soloreisje showbizz
showbizz

Marco Borsato dan toch in goed gezelschap op zijn zogezegde soloreisje

Marco Borsato dan toch in goed gezelschap op zijn zogezegde soloreisje

Twee weken geleden vertrok Marco Borsato voor onbekende tijd naar Noorwegen. Helemaal in zijn eentje. Of tenminste, dat werd toen beweerd.

Marco Borsato ligt al een hele tijd onder vuur nadat hij beschuldigd werd van seksueel grensoverschrijdend gedrag bij ‘The Voice of Holland’. Onlangs verscheen hij op restaurant met een getrouwde vrouw en ook daar kwam heel wat commentaar op. Het werd hem precies allemaal even te veel en hij nam de benen.

Hij zou twee weken geleden in zijn eentje op een boot naar Noorwegen zijn gestapt om daar met zijn motor rond te trekken. Maar nu komen er toch sterke vermoedens op dat hij daar toch niet helemaal alleen is.

Speciaal voor de verjaardag van zijn zoon Senna doorbreekt de zanger even zijn Instagramstilte. "Gefeliciteerd Senna! 21 jaar", schrijft Marco. Het landschap en de motor op de foto doen vermoeden dat de foto in Noorwegen zelf genomen werd. En dat Marco daar dus in het goede gezelschap van zijn zoon vertoeft.

Bron: Instagram Stories

Marco Borsato dan toch in goed gezelschap op zijn zogezegde soloreisje
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws