-->

Groot drama voor kandidate in 'Regi Academy': "Ik ga naar huis"

Groot drama voor kandidate in 'Regi Academy':
Zaterdag 1 Oktober 2022 - 15:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Deelnemen aan 'Regi Academy' brengt heel wat stress met zich mee. De spanningen lopen zodanig hoog op dat een van de kandidates er zelfs genoeg van krijgt.

Dat kandidate Billi Broekaert een pakje kan zingen, heeft ze al meermaals bewezen. Deze keer waagt ze zich aan het duet ‘Kom Wat Dichterbij’, maar dat verloopt allesbehalve zoals ze gehoopt had.

Ze kan de juiste toon maar niet vinden en dat frustreert haar enorm. Als Jaap Reesema en Kathleen Aerts haar proberen bij te sturen, wordt het haar allemaal wat te veel. Haar onzekerheden stapelen zich zodanig op dat ze in tranen uitbarst en wegloopt. “Ik ga naar huis”, zegt ze ontgoocheld.

Billi krijgt heel wat steun van de kijkers, maar de meningen zijn ook verdeeld. “Als je niet stressbestendig bent kan je beter thuisblijven”, “Te onzeker” en “Ze luistert niet, ze spreekt tegen en ze loopt weg... Ze kan dus niet om met feedback van mensen die al jaren in dit vak zitten. Dan stopt het”, lezen we in de reacties. “Goede stem voor haar eigen ding, maar niet voor Regi. Ze heeft het ook te moeilijk denk ik”, besluit iemand.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

TAGS  I  Jaap Reesema  I  Kathleen Aerts  I  Regi Academy