-->

Niels Destadsbader kan niet geloven wat hij te horen krijgt over Miguel Wiels

Niels Destadsbader kan niet geloven wat hij te horen krijgt over Miguel Wiels
Vrijdag 7 Oktober 2022 - 09:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Miguel Wiels is in Nederland in de prijzen gevallen. Niels Destadsbader moet wat kwijt over dat grote nieuws en deelt een duidelijke boodschap voor Miguel op Instagram.

Als mensen Miguel Wiels horen, denken ze vaak meteen aan K3. Ondanks dat de componist en producent niet meer schrijft voor de groep, heeft hij wel meegewerkt aan een Nederlandse televisieprogramma. Het programma ‘Even tot hier’ won zopas de Gouden Televizier-ring en ook Miguel wordt in de bloemetjes gezet.

Het cabaretduo van der Laan en Woe wonnen eindelijk de belangrijkste Nederlandse televisieprijs. De twee hadden ook meteen lovende woorden voor Miguel Wiels. “Hij is onze superster”, zeiden ze. Het duo heeft Miguel leren kennen door Paul de Leeuw, met wie Miguel al eerder samenwerkte. “We hebben hem! Trots dat ik hier bij hoor”, schrijft Miguel enthousiast. 

Nog veel andere mensen wensen hem een dikke proficiat voor deze grote prestatie. Ook zanger Niels Destadsbader moet wat kwijt. “Zo trots op mijne maat”, schrijft hij op zijn Instagramverhaal. Hij deelt ook meteen het artikel, waarbij hij het volgende schrijft: “Chapeau, broer!”

TAGS  I  Niels Destadsbader  I  Miguel Wiels