-->

'Familie'-actrice Sandrine André post selfie met cast en volgers merken iets op

'Familie'-actrice Sandrine André post selfie met cast en volgers merken iets op
Woensdag 12 Oktober 2022 - 21:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Sandrine André geeft haar volgers een kijkje achter de schermen bij ‘Familie’. Ze krijgt meteen heel wat reacties op haar nieuwe post.

Sandrine André speelt de rol van Veronique Van Den Bossche in ‘Familie’. Veronique is al ettelijke jaren te zien in de soapserie, maar wordt pas sinds 2012 vertolkt door Sandrine. In de serie heeft Veronique al heel veel meegemaakt, zeker op het vlak van liefde. Ze heeft namelijk al verschillende partners gehad. 

Sandrine geeft haar volgers nu een kijkje achter de schermen, want ze plaatst een bijzondere selfie. “Verzameling mannen”, schrijft ze erbij. Op de foto zien we Sandrine aan tafel zitten met Peter Bulken, Kürt Rogiers en Sieg De Doncker terwijl ze van hun lunch genieten tussen de opnames door.

Echter merken enkele aandachtige volgers van Sandrine iets op aan de foto. “En met alle 3 al iets gehad”, “Allemaal rivalen van mekaar”, “Veronique haar mannen” en “Met wie is ze nu nog niet in de koffer gedoken?”, klinkt het. Een vraag keert steeds terug: “Allemaal gestreden om Vero, maar wie wordt het nu?”

 

TAGS  I  Familie  I  Sandrine André