-->

Sandrine André moet wat kwijt over haar 'Familie'-carrière: "Het was een eer"

Sandrine André moet wat kwijt over haar 'Familie'-carrière:
Maandag 17 Oktober 2022 - 16:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

‘Familie’-actrice Sandrine André heeft belangrijk nieuws over haar rol in de soapserie. Op haar Instagrampagina vertelt ze daar meer over.

Sandrine André speelt in de populaire soapserie ‘Familie’ de rol van Véronique Van den Bossche. Vroeger werd de rol nog door een andere actrice vertolkt, maar sinds 2012 heeft Sandrine die taak op zich genomen. Nu heeft ze fantastisch nieuws waar ze graag meer over vertelt op Instagram.

“Al 10 jaar mag ik de verhalen van deze vrouw spelen”, schrijft ze. De actrice deelt ook verschillende foto's van enkele grote momenten in de soapserie. “Niet de gemakkelijkste madam, maar toch zie ik haar graag”, bekent ze. Voorlopig denkt Sandrine ook nog niet aan stoppen, want volgens haar is dit de leukste job ooit.

Sandrine's volgers laten weten dat ze fan zijn van haar. “Favoriete actrice”, “Super acteerwerk” en “Je doet dat geweldig”, klinkt het onder meer. “En hoe speelt ze dat! Subliem”, reageert collega Aaron Blommaert. “Het was een eer om jouw broer te mogen zijn die hele tijd”, schrijft Gunther Levi die onlangs ontslagen werd.

TAGS  I  Sandrine André  I  Familie