-->

Nieuwe beelden onthullen schokkende details over verslavingen van André Hazes

Nieuwe beelden onthullen schokkende details over verslavingen van André Hazes
Dinsdag 18 Oktober 2022 - 08:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

André Hazes deelt een nieuw filmpje van zijn docureeks die donderdag uit zal komen. In het fragment wordt er openlijk gepraat over zijn verslavingen.

Donderdag 20 oktober is het zover. Dan komt de langverwachte docureeks over het leven van André Hazes eindelijk uit op Videoland. In de reeks zullen we een eerlijke André zien die door de moeilijkste periode van zijn leven gaat. Zo worstelde hij onder meer met verschillende verslavingen en kreeg hij een burn-out.

Nu deelt André een nieuwe trailer van de docureeks op zijn Instagrampagina waarin hij meer vertelt over zijn verslavingen. “Het laatste weekend voordat ik naar Spanje ging, heb ik mezelf zo kapot gemaakt en zoveel gedronken en ik heb zoveel drugs gebruikt. Ik dacht als ik nu niet meer wakker word, vind ik het echt helemaal prima”, bekent André.

Ook zijn ex-vriendin Monique Westenberg geeft toe dat hij een probleem had. “Ik zag dat hij met drugs op op het podium stond. Ik zie het gelijk aan hem en dat heeft hij nooit eerder gedaan”, zegt ze. Ook zijn moeder Rachel onthult dat hij haar opbelde voor hulp. “Ik besef dat dit leven mij en mijn dierbaren kapot maakt”, besluit André in de trailer.

TAGS  I  André Hazes  I  Rachel Hazes  I  Monique Westenberg