-->

Nieuwe eigenaren van kasteel erg hard voor de Meilandjes: “Levensgevaarlijk”

Nieuwe eigenaren van kasteel erg hard voor de Meilandjes: “Levensgevaarlijk”
Zaterdag 22 Oktober 2022 - 10:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

‘Chateau Marillaux’, het Franse kasteel van de Meilandjes, heeft nieuwe eigenaren. En die hebben heel wat te zeggen over de bekende familie.

Eerder dit jaar hebben de nieuwe eigenaren Jan van Loon en zijn vrouw Monique eindelijk de sleutel gekregen van het Franse kasteel. Het koppel is ook meteen aan de slag gegaan, want er is nog heel wat werk aan de winkel. Ze wisten wel dat er nog verschillende gebreken aanwezig waren. “Dat heb je met dit soort panden”, bekent Jan aan het Nederlandse blad Story.

Echter was er wel een ding waar de nieuwe eigenaren niet van op de hoogte waren. Het kasteel is namelijk heel gevaarlijk, zeker in de kamers waar de Meilandjes sliepen. “Op de tweede etage, waar de familie woonde, gaan we geaarde stopcontacten aanleggen, zodat de elektriciteit ook veilig is. Dat was niet het geval”, bekent hij.

Volgens hem zouden de Meilandjes dus in levensgevaarlijke omstandigheden geleefd hebben, omdat er zo gemakkelijk kortsluiting kan ontstaan. Toch wil Jan geen kritiek uiten op de familie. “De familie heeft keihard gewerkt, daar hebben we veel respect voor”, klinkt het.

TAGS  I  Martien Meiland  I  Erica Meiland  I  Maxime Meiland  I  Chateau Meiland