-->

Niels Destadsbader erg ziek: dit zijn de gevolgen voor Kom op tegen Kanker-show

Niels Destadsbader erg ziek: dit zijn de gevolgen voor Kom op tegen Kanker-show
Dinsdag 25 Oktober 2022 - 11:00   I   Foto: VRT   I   door Redactie

Morgen is het zover. Dan gaan Niels Destadsbader en Dieter Coppens uit de kleren tijdens een stripact in Kursaal Oostende. Tenminste, als Niels’ gezondheid daar geen stokje voor steekt.

Afgelopen weekend moest Niels zijn concert noodgedwongen stilleggen. “Twee uur voor de show werd ik plots heel ziek en een uur later was mijn stem weg”, liet de zanger weten op Instagram. Ook zijn concert van de dag erna kon hij niet laten doorgaan. Maar morgen wordt hij wel op de planken verwacht in Kursaal Oostende.

Daar gaat hij voor het programma 'Kom op tegen Kanker, alles in de strijd' samen met Dieter Coppens en 6 andere mannelijke BV’s live strippen tot ze poedelnaakt op het podium staan. Dat doen ze om kankers bij mannen bespreekbaar te maken. En ja hoor. “Hij zal er staan”, weet Niels’ broer en manager Kevin te vertellen in Het Laatste Nieuws.

Wat er precies met Niels aan de hand was, is nog niet duidelijk. Maar de zanger is gelukkig aan de beterhand en kan morgen gewoon gaan strippen. De slotshow van ‘Alles in de strijd' komt morgen niet in het gedrang. “Bovendien moet hij er enkel dansen. Daar heeft hij zijn stem niet bij nodig”, aldus Kevin.