-->

Conner Rousseau met spoed in het ziekenhuis beland: "Doodgaan"

Conner Rousseau met spoed in het ziekenhuis beland:
Donderdag 27 Oktober 2022 - 12:00   I   Foto: Facebook   I   door Redactie

Dinsdagavond nog aan het genieten van de filmpremière van ‘Zillion’, de dag erna minder goed nieuws. Conner Rousseau is namelijk opgenomen in het ziekenhuis. Dat deelt hij zelf mee op zijn socials.

Conner was een van de vele BV’s die de langverwachte première van ‘Zillion’ bijwoonde. Van de heuse afterparty heeft hij waarschijnlijk maar weinig gezien, want de dag erna werd hij in het ziekenhuis verwacht. Dat laat de Vooruit-voorzitter zelf weten op Instagram.

Hij doet iedereen schrikken met een foto van hem in zijn ziekenhuis. Hij heeft problemen met zijn oog en daar moet snel iets aan gedaan worden. “Opnieuw een prik in mijn oog”, schrijft Conner bij de selfie. Geen simpele opdracht, want de politicus is als de dood voor een prikje. “Doodgaan voor iemand die niet tegen naalden kan”, geeft hij toe.

Het is dus niet de eerste keer dat Conner de dokter bezoekt voor zijn ogen. Hij heeft er ook al vaker zichtbaar last van gehad. De politicus heeft namelijk een duidelijke tic nerveux, waardoor hij vaak ongecontroleerd met zijn ogen knippert. “Dat is begonnen toen ik 16 was en sinds kort heb ik er weer meer last van wanneer ik stress heb”, vertelde Conner eerder op Joe. Of de injectie hier iets mee te maken heeft, is echter niet duidelijk.

Bron: Instagram Stories

TAGS  I  Conner Rousseau