-->

Elke Clijsters krijgt heel wat reacties op nieuwe bikinifoto: "Niet beschaamd"

Elke Clijsters krijgt heel wat reacties op nieuwe bikinifoto:
Dinsdag 1 November 2022 - 22:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Elke Clijsters verbluft haar volgers met een nieuw plaatje op haar Instagrampagina. Ze laat namelijk haar volledige lichaam in bikini zien en daar hebben haar volgers wat over te zeggen.

Elke Clijsters is vooral bekend geworden van ‘De Bachelorette’. In dat tv-programma ging ze op zoek naar de liefde, maar dat bleek uiteindelijk toch geen succes te zijn. ‘De Bachelorette’ heeft er wel voor gezorgd dat ze vaker op tv verschijnt, zoals in ‘BV Darts’, en ook op sociale media doet ze het sindsdien erg goed.

Soms durft Elke ook wel eens meer van haar lichaam te laten zien op Instagram. Deze keer plaatst ze kiekje waarop we haar te zien krijgen in bikini. “Wees onbeschaamd jezelf”, schrijft ze erbij. “Er is niets mooier dan een persoon die zich op zijn gemak voelt in zijn of haar onvolmaaktheid. Dat is voor mij de ware essentie van schoonheid”, aldus Elke.

Haar volgers laten in de commentaren allemaal lieve berichtjes achter. “Wat een mooie foto”, “Topvrouw”, “Mooi, mag gezien worden”, “Pure schoonheid”, “Wat een mooie verschijning” en “Wow Elke, je ziet er goed uit”, schrijven ze onder meer.

TAGS  I  Elke Clijsters  I  De Bachelorette