-->

Miguel Wiels deelt hartverscheurend nieuws over Nicole: "Onlangs nog gebeurd"

Miguel Wiels deelt hartverscheurend nieuws over Nicole:
Zaterdag 5 November 2022 - 10:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Gisteren kwam het harde nieuws dat Nicole Josy op 76-jarige leeftijd overleden is na een ongelukkige val. Maar ze was ook al tijdje ziek. Nicole leed aan alzheimer en moest het podium al een hele tijd geleden vaarwel zeggen.

Dat was voor Nicole - podiumbeest dat ze was - blijkbaar een erg pijnlijk afscheid. “Ze had het er heel moeilijk mee, maar ze kon ook wel genieten van nadagen van haar mooie carrière”, weet Miguel Wiels te vertellen in 'VTM Nieuws'. Hoewel ze het podium achterwege moest laten, was het met zingen nog niet gedaan.

Ze liet haar hoofd niet hangen. Drie maanden geleden zijn Nicole en Hugo nog de studio in gedoken met Miguel Wiels. De producer heeft wel vaker nauw samengewerkt met hen. “Nicole heeft er onlangs nog een aparte versie van ‘Goeimorgen, morgen’ gezongen”, vertelt hij. En dat vond hij erg mooi. “Ook al was ze ziek, ze kwam nog steeds erg sterk over en klonk nog fantastisch”, zegt hij zichtbaar geëmotioneerd.

Miguels echtgenote Free Souffriau heeft gisteren bovendien nog gesproken met Hugo. “Voor hem is het een grote schok. Het belangrijkste stuk uit zijn leven wordt weggehakt”, gaat Miguel verder. Hugo bestond namelijk niet zonder Nicole, en omgekeerd. “Ik denk dat het hem veel moeite zal kosten om dit te boven te komen”, aldus de producer.

TAGS  I  Nicole Josy  I  Hugo Sigal  I  Miguel Wiels  I  Free Souffriau