-->

Florence heeft slecht nieuws over afloop in 'Blind Getrouwd': "Kon niet meer"

Florence heeft slecht nieuws over afloop in 'Blind Getrouwd':
Donderdag 10 November 2022 - 21:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Ook bij Florence en Jiri en Jana en Christiaan valt maandag de beslissende keuze. Daarmee loopt het ‘Blind Getrouwd’-avontuur definitief op z'n einde. Hoewel de koppels nog niets mogen verklappen, geeft Florence toch al meer prijs over de afloop.

Afgelopen maandag ontving Florence haar beste vriendinnen nog in haar en Jiri’s appartementje, nu trekken ze de deuren van hun stekje achter zich toe. Over een paar dagen breekt het grote beslissingsmoment aan. Hoe Florence en Jiri die laatste momenten ervan afbrachten, is nog maar de vraag.

Het werd Florence namelijk allemaal even te veel. De stress speelde haar ongetwijfeld parten. “Daarna jammer genoeg geveld door de buikgriep”, laat ze weten op Instagram. Daardoor konden enkele van hun leuke plannen niet meer doorgaan. “Superhard balen”, schrijft ze teleurgesteld.

Gelukkig is er Jiri nog, in goede en kwade tijden, in ziekte en gezondheid. “Maar daar stond hij dan plots aan de deur met deze mooie bloemen”, klinkt het bij een verraste Florence. “En dan nu: aftellen naar de laatste aflevering.” Of het koppeltje voor elkaar kiest, zien we maandag dus. De liefde tussen de twee is alleszins niet erg ver te zoeken.

Bron: Instagram (@florencevandoorne)

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  Florence  I  Jiri