-->

't Is gebeurd: dit is de winnaar van 'De Allerslimste Mens ter Wereld'

't Is gebeurd: dit is de winnaar van 'De Allerslimste Mens ter Wereld'
Donderdag 10 November 2022 - 22:20   I   Foto: SBS   I   door Redactie

“‘t Is gebeurd”, klonk Erik Van Looy zojuist in alle huiskamers. De bloedstollende finale zit erop, ‘De Allerslimste Mens’ is bekend.

Liesbeth Van Impe, Danira Boukhriss Terkessidis en Bart Cannaerts hebben het beste van zichzelf gegeven tijdens de grote finale van ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’. Maar er kan er maar één de beste zijn en dat is Danira, de grote winnares van het jubileumseizoen.

De kandidaten waren op zijn minst gezegd aan elkaar gewaagd. “Een strijd der titanen”, zoals Erik Van Looy het zo mooi zegt. Met een bijna gelijke score begonnen ze aan de allesbepalende filmpjesronde. Maar na een bikkelharde strijd moest Liesbeth zich als eerste gewonnen geven.

Tijdens het bloedstollende finalespel wist Danira Bart op het nippertje naar huis te spelen. Zij mocht zich dus welverdiend tot ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’ kronen. En dat voor minstens tien jaar lang. Zo gaat voor de vierde keer een vrouw met de felbegeerde titel naar huis. Danira kreeg de oorkonde overhandigd door jurylid Jennifer Heylen. Een enorm applaus was meer dan op zijn plaats.