-->

'Big Brother'-koppeltje Vera en Sercan uit elkaar: daarom heeft hij haar gedumpt

'Big Brother'-koppeltje Vera en Sercan uit elkaar: daarom heeft hij haar gedumpt
Maandag 14 November 2022 - 19:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Het is een woelig jaar geweest voor Vera uit ‘Big Brother’. Zij viel in zwijm voor maar liefst twee mededeelnemers. Eerst Dimitri, daarna Sercan. Maar beide relaties draaiden helaas op een sisser uit.

In het ‘Big Brother’-huis vonden Vera en Dimitri de liefde bij elkaar. Maar die relatie was van korte duur. Eenmaal terug in het echte leven liep hun relatie meteen op de klippen en sloeg de vonk over tussen Vera en Sercan. Maar ook zij gaan na een halfjaar hun eigen weg uit. Dat nieuws raakte zo’n twee weken geleden bekend op Instagram.

Dit is al de tweede breuk voor Vera dit jaar. Het lijkt erop dat de beslissing vooral van Sercans kant kwam. Hun langeafstandsrelatie begon hem serieus parten te spelen. Dat laat hij zelf weten. “Ik miste de kleine dingen in onze relatie en die waren onmogelijk door de afstand tussen ons”, schrijft hij op Instagram. Ze hadden maar weinig tijd samen, maar Sercan had daar duidelijk wel meer behoefte aan.

Onlangs gingen Vera en Sercan nog voor het eerst samen op vakantie. En je weet wat ze zeggen: op reis leer je pas echt iemand kennen. “Toen is me duidelijk geworden dat er helemaal geen match is”, geeft hij nu toe. “We zijn veel te verschillend en mindset gaat boven dan looks.” Hij gunt Vera het allerbeste, maar hij kan haar helaas niet bieden wat zij verlangt.

Bron: Instagram Stories

TAGS  I  Big Brother  I  Vera Dijkstra  I  Sercan Sevil