-->

Ex-vriendin van André Hazes klapt uit de biecht: "Plots draaide hij 180 graden"

Ex-vriendin van André Hazes klapt uit de biecht:
Vrijdag 18 November 2022 - 10:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Sarah Salah, de ex van André Hazes, doet haar boekje open over haar kortstondige relatie met de zanger. Ze onthult ook meteen waarom ze uit elkaar gingen.

Het is al langer geweten dat André Hazes een complex liefdesleven heeft. Nog geen twee maanden geleden bleek hij een relatie te hebben met Sarah Salah, maar dat is nu alweer over en uit. Zij onthult nu wat er juist is gebeurd. “We waren heel verliefd, maar na de première van zijn documentaire veranderde hij plots”, bekent ze aan Shownieuws.

Volgens haar wist ze eigenlijk niet heel veel over hem. “Ik wist niet goed waar ik in terecht kwam toen ik verliefd werd op André”, klinkt het. Maar wat wel zeker is, is dat ze heel verliefd waren. Zo hadden ze het al over trouwen en een huis kopen. Tot ineens alles veranderde na zijn documentaire. “Na de première draaide hij 180 graden. Hij had opeens een ego”, vertelt ze.

André zou toen tegen haar gezegd hebben dat het artiestenleven opnieuw zou beginnen voor hem en dat dat voor veel stress zou zorgen. “Op een gegeven moment belde hij me om te zeggen dat het mentaal niet goed met hem ging. Hij zei even niet meer te weten wat hij wil”, aldus Sarah. Toen hebben ze meteen besloten om de relatie stop te zetten.

Ontvolgd

André is helemaal niet te spreken over dit interview met Shownieuws. Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer meldt zelfs dat hij haar heeft ontvolgd op Instagram. “Daar trek ik een conclusie uit en dat is dat hij daarstraks gehoord heeft dat ze haar hebben geïnterviewd en daar enorm pissed over is”, schrijft ze op haar Instagramverhaal

TAGS  I  André Hazes  I  Sarah Salah  I  Yvonne Coldeweijer