Na hele 'Blind Getrouwd'-avontuur haalt Ingeborg fel uit naar de kandidaten TV en Radio
TV en Radio

Na hele 'Blind Getrouwd'-avontuur haalt Ingeborg fel uit naar de kandidaten

Na hele 'Blind Getrouwd'-avontuur haalt Ingeborg fel uit naar de kandidaten

Maandag konden we genieten van de laatste aflevering van ‘Blind Getrouwd’. Na Lien en Joren lieten ook Jana en Christiaan elkaar helaas gaan. Ingeborg roept de koppels op het matje en houdt geen blad voor de mond.

Lien en Joren gingen als eerste koppel uit elkaar. En dat zint Ingeborg niet. Ze kijkt daarom vooral naar Lien. "Spijtig. Liefde is toch ook investeren in mekaar?", vraagt Ingeborg zich verontwaardigd af. “Ik vond dat Joren dat wel bleef doen en daar miste ik jou, Lien”, steekt ze niet onder stoelen of banken. Maar daar houdt de kritiek niet op.

Volgens Ingeborg maakte Lien geen tijd en ruimte voor Joren, iets wat dit experiment wel vraagt. “En maar werken, met vriendinnen afspreken, Balou... Heel veel ruimte voor jouw leven, maar niet voor Joren. Klopt?", drukt ze Lien met de neus op de feiten. Lien is duidelijk erg aangedaan door deze harde woorden en kan niet anders dan ze beamen.

Ook Christiaan en Jana kenden verrassend genoeg geen succesverhaal. Als grootste ‘Christiana’-fan is Ingeborg dan ook enorm streng voor hen. “Hoe kan dat? Ik had zoveel meer verwacht van jullie”, haalt ze uit. “Jullie zijn veel te rationeel, maar het gaat over liefde. Had jij ja gezegd, Christiaan, dan was Jana nu misschien nog met jou getrouwd”, besluit ze. Dat strooide ongetwijfeld nog meer zout op de nu al zo pijnlijke wonde.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws