-->

Marthe en Julia van K3 krijgen bijzonder nieuws te horen als Hanne afwezig is

Marthe en Julia van K3 krijgen bijzonder nieuws te horen als Hanne afwezig is
Zaterdag 19 November 2022 - 14:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Hanne Verbruggen is momenteel aan het rusten wegens haar zwangerschap, waardoor ze even niet te zien is bij K3. Marthe De Pillecyn en Julia Boschman krijgen nu iets te horen zonder dat Hanne erbij is.

Het is bijna een jaar geleden dat Julia het nieuwe K3’tje werd nadat ze ‘K2 Zoekt K3’ won. Sindsdien gaat het opnieuw erg hard voor de groep, want ze hebben het afgelopen jaar weer heel wat optredens gedaan. Ook hebben ze gisteren hun nieuwe album ‘Vleugels’ uitgebracht en dat is het tweede K3-album met Julia.

Julia en Marthe hebben gisteren al geweldig nieuws te horen gekregen over die nieuwe plaat en daar vertellen ze meer over in een filmpje op Instagram. “Wij zijn vandaag onze cd aan het promoten, maar we hebben nu al een gouden plaat”, vertelt Julia heel enthousiast. Ook Marthe kan het bijna niet geloven. “Echt zot”, klinkt het.

Toch moeten de twee ook nog wat kwijt over Hanne, die er jammer genoeg niet bij kon zijn. “En Hanne is er ook blij mee”, bevestigt Julia. Bovendien hebben ze ook nog een lieve boodschap voor de fans. “Dat is allemaal dankzij jullie, dankjewel!”, sluiten ze de videoboodschap af.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door K3 (@k3.studio100)

TAGS  I  K3  I  Julia Boschman  I  Hanne Verbruggen  I  Marthe De Pillecyn