-->

Laura Tesoro moet opmerkelijke bekentenis doen: "Mijn eerste keer"

Laura Tesoro moet opmerkelijke bekentenis doen:
Zondag 20 November 2022 - 10:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Laura Tesoro zit duidelijk niet stil. Ze schittert momenteel als vijfde coach in ‘The Voice van Vlaanderen’ en presenteert binnenkort - voor de eerste keer helemaal alleen - de gloednieuwe VTM-talentenjacht ’Starstruck’. Maar ook haar muzikale carrière laat ze niet links liggen.

Zo bracht de zangeres vorige maand nog haar gloednieuwe single ‘WE HERE’ uit. Maar er is meer onderweg. Laura is druk bezig met nieuwe nummers schrijven en zal binnenkort dus heel wat nieuw materiaal op haar fans loslaten. “Het is eerlijk gezegd de eerste keer ooit dat ik het ook echt leuk vind om muziek te schrijven”, bekent ze in HLN Showbits.

Daarvóór heeft Laura muziek maken altijd als een verplichting beschouwd, als iets dat nodig was om op het podium te staan. “Optreden en op festivals staan, is eigenlijk wat ik het liefste doe”, geeft ze toe. “Maar dat ik daar eerst muziek voor nodig heb, is natuurlijk logisch”, vindt de zangeres.

Gelukkig voelt dat nu dus niet meer zo aan. “Voor de eerste keer voel ik nu geen druk, maar heb ik gewoon echt zin om een album te maken”, klinkt Laura opgelucht. Daarvoor werd haar wél steeds te veel druk opgelegd. “Daardoor begon ik het plezier erin zowat te verliezen”, bedenkt de zangeres zich. Maar dat plezier lijkt ze nu meer dan ooit teruggevonden te hebben.