-->

Actrice Ianthe Tavernier vangt zieke Ann Van den Broeck op na zware tegenslag

Actrice Ianthe Tavernier vangt zieke Ann Van den Broeck op na zware tegenslag
Donderdag 24 November 2022 - 22:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Ann Van den Broeck maakte afgelopen zomer bekend dat ze aan borstkanker lijdt. Ondertussen is ze over de helft van haar behandeling. De chemokuren zitten erop, vandaag moet ze opnieuw onder het mes. De musicalactrice moest daarom een moeilijk besluit nemen.

Het goede nieuws eerst: het gaat goed met Ann en op de laatste MRI-scan was er niets meer van haar tumor te zien. Dat laat de actrice zelf weten op Instagram. Maar nu volgt het slechte nieuws. Ann zou binnenkort normaal schitteren in ‘Winterrevue’, een jaarlijkse theatershow, maar moest nu noodgedwongen verstek geven. Haar lichaam laat het helaas nog niet toe.

“Mijn hart zegt ‘ja’, maar mijn lichaam zegt hardnekkig ‘nee’. En dan moet je kiezen, tegen de wensen van je hart in”, schrijft An op Instagram. Een pijnlijke beslissing, maar die wordt iets draaglijker nu ze weet dat Ianthe Tavernier haar rol overneemt. Zij wil An dan ook een hart onder de riem steken. “Jou vervangen is onmogelijk”, denkt ze erover.

“Maar ik zal ervoor zorgen dat je toch een plekje krijgt in deze fantastische show door middel van mijn hart”, wil ze toch even kwijt. Deze troostende woorden doen An vast ongelooflijk veel deugd. Hoe pijnlijk het ook is, Ianthe is ervan overtuigd dat An volgend jaar sterker dan ooit terugkomt als ze nu naar haar lichaam luistert. “Zo veel liefde en respect voor jou”, wil Ianthe onderstrepen. “Jij gaat knallen, kanjer”, is Ann ervan overtuigd.

Bron: Instagram Stories