-->

Tanja Dexters openhartig over relatieproblemen: "Levert altijd hevige ruzie op"

Tanja Dexters openhartig over relatieproblemen:
Zondag 27 November 2022 - 16:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Tanja Dexters heeft er een bijzonder pijnlijke periode op zitten. Voor zo’n zes jaar verdween ze zelfs volledig uit beeld. Een echtscheiding, enkele rechtszaken en drugsschandalen later krijgt de ex-Miss België haar leven stilaan weer op de rails. Maar ook in haar nieuwe relatie verloopt het niet altijd zonder slag of stoot.

Zes jaar geleden is Tanja Dexters gescheiden van haar man. Ondertussen is ze al vier jaar samen met haar nieuwe vriend Michaël. “We hadden een turbulente start omdat we allebei uit een andere relatie kwamen, maar intussen hebben we het leuk met ons gezin. Ik heb eindelijk een nieuwe balans gevonden”, zei de ex-Miss België er eerder dit jaar over in Story.

Toch is het niet altijd rozengeur en maneschijn. Tanja vertelt in het weekblad opnieuw openhartig over haar relatie met Michaël. “We hebben nog steeds ups en downs”, geeft ze toe. “Zonder in detail te treden, er blijft veel jaloezie in de familie.” En dat levert de nodige stress op. “Twee gescheiden gezinnen draaiende houden, zorgt voor ruzie. En Michaël is bijzonder beïnvloedbaar wat zijn familie betreft”, legt Tanja uit.

Maar ieder huisje heeft zijn kruisje. Dat is geen reden om je hoofd te laten hangen volgens Tanja. “Uiteindelijk is er heel veel liefde tussen ons. Michaël is het dekseltje op mijn potje, met hem wil ik oud worden”, klinkt ze vastberaden. Ze willen blijven werken aan hun relatie. “Want die is goud waard. Wat wij samen hebben is iets waar sommigen heel hun leven achter zoeken”, besluit ze.

TAGS  I  Tanja Dexters