-->

Zien: zo supporteren Kat Kerkhofs en zoontje Ciro Romeo voor Dries Mertens op WK

Zien: zo supporteren Kat Kerkhofs en zoontje Ciro Romeo voor Dries Mertens op WK
Maandag 28 November 2022 - 10:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

De Rode Duivels zijn momenteel in Qatar voor het WK voetbal. Ook Kat Kerkhofs en zoontje Ciro Romeo zijn gisteren naar de match gaan kijken om Dries Mertens aan te moedigen. Dat levert meteen erg schattige beelden op.

Ook ons nationaal elftal is present op het WK voetbal in Qatar. De Rode Duivels speelden gisteren nog tegen Marokko en in de tribune zaten enkele bekende gezichten. Zo ook Kat Kerkhofs en Ciro Romeo, de vrouw en het zoontje van Dries Mertens. Ondanks dat ze goed gesupporterd hebben, verloren de Belgen met 0-2.

Kat en Ciro Romeo hebben het wel naar hun zin gehad tijdens de voetbalwedstrijd. Op Instagram deelt ze nu enkele prachtige kiekjes van de twee. Ciro Romeo lijkt nu al een grote fan te zijn van zijn papa Dries. Wat ook opvalt is dat Ciro Romeo ‘ONE LOVE’ op zijn shirtje heeft staan. Een duidelijke boodschap dus voor de FIFA.

In de commentaren staat het vol met lieve berichtjes van de volgers van Kat. “Maar allee, zo schattig!”, “Jemig Kat, dit is zo cute en mooi”, “Echt zo lief”, “Respect”, “Dat vuistje op de laatste foto maakt de collectie compleet”, “Dat kopje, smelt!”, “Hoe blij is Ciro” en “Wat een schatje, zo’n tof knulletje”, klinkt het onder meer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kat Kerkhofs (@katkerkhofs)

TAGS  I  Kat Kerkhofs  I  Dries Mertens  I  Ciro Romeo