-->

Hoogzwangere Linde Merckpoel heeft droevig nieuws over zwangerschap

Hoogzwangere Linde Merckpoel heeft droevig nieuws over zwangerschap
Maandag 28 November 2022 - 13:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Linde Merckpoel is zwanger van haar tweede kindje. Hoewel haar bolle buikje iets anders lijkt te verklappen, is de voormalige radiopresentatrice pas voor over twee maanden uitgerekend. Linde kijkt enorm uit naar de komst van de kleine spruit, zeker nu de zwangerschap niet zonder stoot of slag verloopt.

Linde Merckpoel is twee jaar geleden al mama geworden van haar dochtertje Cleo. De radio- en televisiemaakster gaf tijdens haar eerste zwangerschap al aan dat ze helemaal niet zo graag zwanger was. Nu is er een broertje of zusje op komst. Ze had dan ook vurig gehoopt dat het deze keer een pak aangenamer zou zijn. Niet dus.

“Ik vind het superheftig”, geeft Linde eerlijk toe in Het Laatste Nieuws. Zowel fysiek als mentaal valt de zwangerschap haar zwaar, zwaarder dan de eerste keer zelfs. “Je wordt als vrouw overgenomen. Ik vind het ellendig om te voelen dat mijn lichaam niet marcheert zoals ik zou willen”, denkt ze erover. Bovendien slorpt Cleo, haar dochtertje van twee, ook heel wat van haar energie op.

“Ik voel me tijdens een zwangerschap gereduceerd tot iets ‘dragends’”, legt Linde haar ziel bloot. Ze wordt alleen nog maar als mama gezien, en niet meer als de vele andere dingen waar ze voor staat. "Ik zal oprecht blij zijn als het voorbij is", bekent ze. Maar hoewel de zwangerschap wat tegenvalt, kijkt ze er niet minder naar uit haar kindje binnenkort in haar armen te sluiten en met liefde te overladen. “Ik tel af naar januari”, aldus Linde.

TAGS  I  Linde Merckpoel