-->

Net bevallen: Romina en Jan uit 'Boer zkt Vrouw' hebben opnieuw heuglijk nieuws

Net bevallen: Romina en Jan uit 'Boer zkt Vrouw' hebben opnieuw heuglijk nieuws
Maandag 28 November 2022 - 17:30   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Boer Jan vond vier jaar het geluk bij Romina Paret in ‘Boer zkt Vrouw’. Ondertussen bezegelden ze de liefde met een zoontje, Dré. Romina is nog maar net bevallen of er is al sprake van een volgende grote stap.

In 2018 liet boer Jan - uit een recordaantal brieven - zijn oog vallen op Romina in ‘Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond’. En hij had heel wat over voor de liefde van zijn leven. Hij trok de deuren van zijn boerderij in Australië achter zich dicht en verhuisde voor haar opnieuw naar België.

Afgelopen weekend zijn Romina en Jan trotse ouders geworden van een zoontje. Hij luistert naar de naam Dré. “Al ons later is met jou”, schrijft de kersverse mama bij een prachtige foto op Instagram. Dré is hun eerste kindje samen.

Maar ook een huwelijk lijkt er binnenkort aan te komen. “Ik ben aan het wachten tot hij de vraag stelt”, vertelde Romina nog voor de bevalling in Het Laatste Nieuws. “We zien wel. Als hij de vraagt stelt, zal ik zeker ja zeggen. Ik denk dat hij gewoon zijn tijd wil nemen”, klinkt het. Dina Tersago, hang je feestoutfit dus al maar klaar.

TAGS  I  Romina Paret  I  Boer zkt Vrouw  I  Dina Tersago