-->

James Cooke krijgt wel heel bijzonder nieuws te horen in Londen: "Wauw, trots!"

James Cooke krijgt wel heel bijzonder nieuws te horen in Londen:
Dinsdag 29 November 2022 - 10:30   I   Foto: SBS   I   door Redactie

Volgende week start eindelijk het nieuwe seizoen van ‘James De Musical’. Toch is dat niet het enige leuke nieuws dat James te vertellen heeft over zijn tv-programma.

In het programma ‘James De Musical’ zet James Cooke elke aflevering een bekende Vlaming in de bloemetjes. Zo wordt er telkens een musical gemaakt over het leven van die BV. Op 8 december kunnen we eindelijk terug genieten van ‘James De Musical’ op tv, want dan start het tweede seizoen.

James heeft nog geweldig nieuws te vertellen op sociale media. Het programma heeft in Londen namelijjk een Gouden Roos gewonnen in de categorie ‘studio entertainment’. De Gouden Rozen zijn een van de belangrijkste televisieprijzen ter wereld. “Geen woorden voor. Merci aan het hele team! Zo gelukkig”, schrijft hij op Instagram. 

“Zelfs in mijn stoutste dromen had ik dit niet verwacht”, zegt hij enthousiast. Niet alleen James, maar ook zijn volgers zijn erg trots. “Wauw!”, “Proficiat!”, “Amai!”, “Geweldig!”, “Wauwie, proficiat aan het hele team”, “Ongelooflijk, trots” en “Dik verdiend”, klinkt het meermaals in de commentaren.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door James Cooke (@jamescooke1984)

TAGS  I  James Cooke  I  James De Musical