Dit is er écht van verdwenen 'Spring'-actrice Anneleen Liégeois geworden Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Dit is er écht van verdwenen 'Spring'-actrice Anneleen Liégeois geworden

Dit is er écht van verdwenen 'Spring'-actrice Anneleen Liégeois geworden

Goed nieuws voor de fans van ‘Spring’, want op de ‘Studio 100 Rewind Party’ in het Sportpaleis komt de groep opnieuw samen voor een reünieconcert. En dat maar liefst drie keer. Maar net zoals hun vorige comeback ontbreekt Anneleen Liégeois, Katrijn uit ’Spring’, op de affiche. Zij verdween zo’n twaalf jaar geleden volledig van de radar.

Sindsdien weet niemand wat er van haar geworden is of waar ze uithangt. Zelfs haar voormalige ‘Spring’-collega’s en -vrienden niet. Ze lijkt wel van de aardbol verdwenen. “In 2010 zette ze een punt achter haar publieke carrière”, lezen we op haar Wikipedia-pagina. “Als iemand weet waar Anneleen uithangt, laat het weten. Wij weten dat ook niet”, vertelt Cara Van der Auwera, Chantal uit ‘Spring’, aan Het Laatste Nieuws.

“Naar aanleiding van de vorige ‘Spring’-comeback hebben we haar even te pakken gekregen, maar sindsdien is dat contact meteen weer verloren gegaan”, gaat de actrice verder. “Ik geloof dat ze in het buitenland woont, in Portugal, en daar in een hondenasiel werkt. Maar ik heb deze informatie niet uit eerste hand, dus misschien is dat niet eens waar”, aldus Cara.

Er circuleert wél een YouTube-kanaal, ‘There are no Problems, only Challenges’, waarin Anneleen zelf filmpjes deelt over waar ze zich nu mee bezighoudt. Daarin zien we dat ze niet meer in Vlaanderen woont en met haar camper zowat de hele wereld rondtrekt. En dat levert soms wel erg apart beeldmateriaal van een iets verwilderdere Anneleen op.

Vlogs en zingen

Anneleen wil nu ook haar brood mee verdienen met haar vlogs, maar dat lukt voorlopig niet zo goed. In een erg speciale video heeft ze onlangs een oproep gedaan om meer volgers te sprokkelen. Bovendien heeft ze zingen en muziek maken nog niet achter zich gelaten. Ze brengt regelmatig covers en eigen liedjes op haar kanaal. In een iets experimenteler jasje weliswaar.

Bron: YouTube

Dit is er écht van verdwenen 'Spring'-actrice Anneleen Liégeois geworden

Populair

Laatste nieuws