-->

Zwangere vriendin van Herman Brusselmans in paniek: "Bang voor schade"

Zwangere vriendin van Herman Brusselmans in paniek:
Zondag 4 December 2022 - 08:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Herman Brusselmans en zijn 34 jaar jongere vriendin Lena worden binnenkort voor de eerste keer mama en papa. Lena maakt zich wel veel zorgen over de gezondheid van de baby.

Herman Brusselmans en zijn Amsterdamse vriendin vormen al sinds 2016 een koppel. Afgelopen zomer bevestigde de 65-jarige schrijver dat Lena in verwachting is. Voor zowel Herman als voor zijn vriendin wordt het hun eerste kindje en daar kijken ze allebei heel hard naar uit. Het is namelijk een grote droom die eindelijk in vervulling zal gaan. 

Toch maakt de vriendin van Herman zich nu grote zorgen over de gezondheid van de baby. In zijn eigen column in Humo verklapt hij daar zelf meer over. “Mijn zwangere vriendin is bang dat ik bij de seks met m’n penetrerende penis de ongeboren baby een oog zal uitsteken”, schrijft de auteur. 

Herman en zijn vriendin krijgen meteen heel wat commentaar te verduren na deze uitspraak. “OMG, serieus”, “En die moet een kind op de wereld zetten”, “Pffff”, “Wat een zever allemaal tegenwoordig”, “Alles is goed om weer aandacht te trekken”, “Onnozel kip” en “Simpele zielen”, klinkt het onder meer.

TAGS  I  Herman Brusselmans