Lynn Van den Broeck verklapt meer: dit staat Viv allemaal te wachten in 'Thuis' TV en Radio
TV en Radio

Lynn Van den Broeck verklapt meer: dit staat Viv allemaal te wachten in 'Thuis'

Lynn Van den Broeck verklapt meer: dit staat Viv allemaal te wachten in 'Thuis'

Lynn Van den Broeck staat na meer dan drie jaar nog steeds met even veel plezier op de set van ‘Thuis’. Eeuwig enthousiast, net zoals haar personage Viv. Al hoopt de actrice dat we binnenkort eens een andere kant van Viv te zien krijgen.

“Het is zó fijn om te doen”, vertelt Lynn over 'Thuis' in de podcast '22 Minuten Stomme Vragen!'. Als het van haar afhangt, zien we Viv nog niet al te snel vertrekken. “Máár dan mag er wel eens iets zots gebeuren met mijn personage. Dat ik nog eens een beetje uitdaging krijg”, besluit Lynn.

Sinds haar breuk met Lowie (Mathias Vergels) in de soap is Vivs verhaallijn inderdaad wat gaan liggen. Ze duikt voorlopig enkel op in ontbijtscènes met Rosa en Waldek of als getuige van Christine, terwijl Lowie verder aan zijn toekomst bouwt. “Maar ik denk dat er nog veel met Viv kan gebeuren”, denkt de actrice luidop na. Of ze zelf ook al enkele dingen in gedachten heeft? Zeker en vast.

“Viv is fel bezig met het milieu, dus misschien iets extreems daarrond. Dat ze zich extreem wil inzetten, maar dat het verkeerd afloopt”, denkt Lynn na. “En Viv heeft ook een broer”, onthult de actrice. “Ze heeft dat ooit eens opgebracht, want ze heeft daar nogal een rare band mee. We hebben hem nog niet gezien, dus misschien kan hij wel eens opduiken”, klinkt het. “Ik hoop echt dat er nog eens iets met de familie van Viv gebeurt, zodat we meer over haar achtergrond te weten komen.”

Populair

Laatste nieuws